Австралійський блогер Соні Діксон опублікував у Твіттері фото нових iPhone 12 - 5,4-, 6,1 - і 6,7-дюймових моделей.

Корпус смартфонів нагадує iPhone 4, а задня панель і камери - iPhone 11 Pro. Звичайно, це всього лише концепт, так що до фінальної збірки ще дуже далеко. Раніше інсайдери повідомляли, що збірка смартфонів почнеться вже на початку липня, щоб встигнути зібрати потрібну кількість смартфонів до моменту презентації.

Нагадаємо, що в 12-х числах вересня Apple зазвичай демонструє нові моделі планшетів, ноутбуків і смартфонів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В компанії ніяк не відреагувала на злиті фотографії моделей 12 покоління.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adobe просить користувачів відмовитися від плеєра Flash, який вважається у всьому світі застарілим. Якщо раніше половина сайтів в мережі працювали з цією технологією, то зараз їй знайшли гідну заміну.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft раптово випустила оновлення для Windows 7. Варто відзначити, що компанія зробила це не для своєї вигоди: оновлення принесло браузер Edge для користувачів застарілої ОС, таким чином компанія хоче наздогнати Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що новий iPhone 12 буде менше iPhone SE 2 за розмірами. І це при тому, що сам дисплей у новинки буде більше. Причин кілька - у новенького iPhone 12 відсутні кнопка і рамки навколо екрану.