Виявляється, починаючи з наступного місяця Apple App Store в Китаї видалить тисячі мобільних ігор, які не були схвалені урядом.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

За словами експертів, знайомих з цим питанням, китайські розробники і видавці були проінформовані про те, що їх ігор для iOS потрібна ліцензія для продовження роботи з липня. Це рішення покладе кінець нинішньої неофіційною практиці. Ми маємо на увазі, що тепер дозволено випускати гру в першу чергу в очікуванні схвалення регулюючих органів.

Цей неофіційний підхід дозволяє таким іграм, як Grand Theft Auto, працювати на китайському ринку. Аналітики кажуть, що цим іграм складно отримати нормативне схвалення.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фактично, китайські регулятори давно вимагають, щоб всі ігри, які платять або пропонують покупки в додатку, вимагали ліцензію до їх випуску. З 2016 року основні магазини додатків для Android впровадили це правило. Але на платформі iPhone неавторизовані гри як і раніше популярні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото iPhone 12, які покажуть публіці вже до кінця 2020 року. Судячи по зовнішньому вигляду, він отримає рамки, які раніше були в дизайні легендарного iPhone 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft знайшла спосіб знизити споживання оперативної пам'яті браузерів Google Chrome. Повідомляється, що тепер браузер буде споживати аж на 20% менше енергії.

Також Знай.uа повідомляв, що новеньку 2020 Toyota Supra випробували в сніжному лісі. Судячи по комплектації, автомобіль не дуже то і готовий до бездоріжжя, особливо, коли мова йде про ралійної трасі. Однак, автомобіль витримав усі випробування.