У майбутньої осені ми, можливо, вперше побачимо серію iPhone 12 офіційно. До тих пір з'являються нові чутки про майбутні смартфони майже кожен день. Вперше, за чутками, iPhone 12 буде оснащений зарядним пристроєм на 20 Вт.

Оригінальний iPhone 2007 був оснащений зарядним пристроєм на 5 Вт. З тих пір в технологію зарядки було вкладено небагато - аж до iPhone 11 Pro. IPhone 11 Pro - перша модель з зарядним адаптером потужністю 18 Вт.

З iPhone 12 може багато чого статися: як повідомив в Твіттері р-н Уайт, новий флагман буде оснащений адаптером потужністю 20 Вт. Оскільки iPhone 12 буде доступний в чотирьох різних конфігураціях, деякі з них отримають більш слабкі зарядні пристрої.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що раніше ходили чутки про комплектації нових iPhone. Тепер в коробці не буде більше EarPods, які раніше поставлялися з усіма iPhone.

iPhone 12, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Viber отримав купу крутих функцій завдяки оновленню. Тепер у користувачів є можливість листуватися в “секретній кімнаті”, в якій зникають повідомлення через час.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск раптово продав один зі своїх маєтків за 29 мільйонів доларів. Досить непогане вкладення, так як роками раніше він купив його в 16 мільйонів доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з NASA змогли довести, що на плутоні існував океан. Правда, це було дуже давно. Однак, рельєф поверхні підказав вказав на наявність океану в минулому.