Пам'ятаєте той загадковий тизер Lamborghini, який з'явився в травні? Ну, мова йшла про новий гіперкар SCV12, призначеному тільки для треку, першої моделі, розробленої гоночним підрозділом Squadra Corse.

Lamborghini SCV12, carscoops

Цього літа нова Lamborghini SCV12 покажуть публіці, пропонуючи найпотужніший безнаддувний двигун V12 компанії з більш ніж 830 л. с., завдяки “аеродинамічному наддуву на високій швидкості”, за словами італійців.

Жахливий двигун буде з'єднаний з послідовною шестиступінчастою коробкою передач, яка також буде виступати в якості структурного елемента всередині шасі, передаючи потужність тільки на задні колеса.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У Ламборджині повідомляється, що SCV12 був побудований на новому повністю вуглецевому шасі, яке використовує специфічні елементи гоночного світу, розроблені інженерами Squadra Corse; Гіперкар обмеженого виробництва буде використовувати задню підвіску, встановлену безпосередньо на коробці передач, і буде оснащений колесами з магнієвого сплаву, взутими в зроблені на замовлення сліки Pirelli.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Viber отримав купу крутих функцій завдяки оновленню. Тепер у користувачів є можливість листуватися в “секретній кімнаті”, в якій зникають повідомлення через час.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск раптово продав один зі своїх маєтків за 29 мільйонів доларів. Досить непогане вкладення, так як роками раніше він купив його в 16 мільйонів доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з NASA змогли довести, що на плутоні існував океан. Правда, це було дуже давно. Однак, рельєф поверхні підказав вказав на наявність океану в минулому.