Ви коли-небудь їхали по старому і старого мосту і боялися за своє життя, думаючи, що він впаде? Що ж, після перегляду цього відео ви можете двічі подумати про те, щоб перетнути будь-такий міст у майбутньому.

Відео знімалося в Індії, коли міст рушиться із-за надто важкого вантажівки, який по ньому намагався проїхати.

Обвал мосту, скріншоти

Можна побачити, як вантажівка з важкої екскаваторної машиною м'яко проїжджає по мосту, і на перший погляд все виглядає нормально. Але коли вантажівка досяг середини шляху на мосту, ліва сторона різко ламається, і весь міст розпадається на дві частини: вантажівка і екскаватор впадає в річку. Чоловік, який йшов позаду вантажівки на мосту, також впав у прірву.

Примітно, що Times Now News повідомляє, що дві людини в вантажівці пережили драматичний обвал, але отримали серйозні травми і були доставлені в найближчу лікарню. Ще більш шокуючим є той факт, що людина, який перетинав міст пішки, не отримав пошкодження.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Точна причина обвалення моста невідома, але здається очевидним, що вантажівка і екскаватор перевищили максимальна вага, який він міг витримати. Неясно, скільки років мосту і був він пошкоджений в минулому.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово оновила функціонал бездротових навушників AirPods Pro. Повідомляється, що тепер навушники можуть підключатися до працюючого гаджету самостійно, і перемикатися між девайсами, якщо помітить, що власник користується одним з них.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple приховала одне з оновлень MacOS Big Sur. Мова йде про інтерфейсі у налаштуваннях про акумуляторі. Деяких функцій стало менше, а деякі, навпаки, поліпшили для якісної та корисної роботи. Проте, компанія під час презентації про це вирішила промовчати, чим і здивувала фанатів.

Також Знай.uа повідомляв, популярний месенджер Telegram обзавівся популярної функцією. Тепер він може здійснювати відеодзвінки, так що додаток може конкурувати з Viber і WhatsApp.