Глава Tesla і SpaceX Ілон Маск пожартував над відомою компанією Rockstar Games, яка створює ігри, показавши мем, на якому зображено, як студія вичавлює останні соки з GTA V, творцем якої вона і є.

Дане фото він оприлюднив у власному Twitter.

Так, на ній видно, як персонаж з відомого мультфільму з логотипом Rockstar Games вичавлює, наче мокру ганчірку, іншого героя з підписом Grand Theft Auto 5.

Скріншот допису

Пізніше він в жартівливій формі висловився про меми. "Той, хто контролює меми, контролює всесвіт", - заявив Ілон Маск. Пізніше на цей пост відреагували розробники Cyberpunk 2077, які відправив у відповідь мільярдерові фотографію Кіану Рівза з презентації E3.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

На фото зображений момент, де один з відвідувачів події крикнув із залу You're Breathtaking! (З англ. "Ти приголомшливий!"), На що актор відповів: "Ні, це ти приголомшливий!". Фраза швидко стала вірусною і перетворилася на мем - фанати навіть попросили розробників додати в Cyberpunk 2077 однойменне досягнення за повне проходження гри.

Скріншот допису

До слова, раніше Ілон Маск розповів про свої улюблені ігри. Тоді творець Tesla і SpaceX заявив, що йому імпонують оригінальні Deux Ex і BioShock, другі частини Mass Effect і Half-Life, а також Fallout 3, Fallout: New Vegas і Saints Row IV.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Маск хоче перетворити Tesla Cybertruck на електрокар-амфібію

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск раптово продав люксовий особняк за 29 мільйонів доларів

Також Знай.uа повідомляв, ″Привіт, малюк Ікс! Це твій тато″, - Ілон Макс показав вперше відео з новонародженим сином