Інсайдери опублікували ціни і дата виходу консолі Sony PlayStation 5. Нагадаємо, що 4 червня компанія представила PS5 разом з ексклюзивними іграми, які будуть доступними на момент початку продажів. Правда, про ціни і дату виходу компанія вирішила не розповідати.

PlayStation 5. в Японії буде продаватися за ціною в 466 доларів, а дата виходу -14 листопада;

Sony PlayStation 5, Sony
Sony PlayStation 5, Sony

В США і Європі консоль буде продаватися вже за 499 доларів/499 євро, а початок продажів заплановано на 20 листопада.

PlayStation 5 Digital version в Японії буде продаватися дешевше - 419 доларів, дата виходу - 14 листопада;

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

А ось в США і Європі лише за 399 доларів/399 євро, і дата виходу теж припала на 20 листопада.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що раніше дизайнери Google хотіли зробити смартфон Google Pixel 4 з дизайном, як у iPhone 11. Правда, з деяких причин він з'явився на полицях в іншому дизайні. Повідомляється, що дизайнери шукали оптимальний форм-фактор і розташування кнопок і камер, щоб зробити смартфон максимально зручним.

Як повідомляв Знай.uа експерти виявили відразу 47 шкідливих додатків в Google Play. Їх варто негайно видалити зі смартфона, так як вони можуть красти особисті дані з пристрою, а також показувати нав'язливу рекламу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft готує велике оновлення для Windows 10. І зміни торкнуться не тільки функціоналу, але і зовнішнього вигляду.