Ще в минулому році Facebook впровадив темний режим для Месенджера. З тих пір користувачі очікують, що аналогічний режим з'явиться в додатку Facebook на iOS і Android. Однак, це стало доступним тільки після виходу iOS 13 і Android 10 з загальносистемними темними режимами. Після цього кроку багато компаній почали розробляти темні аналоги своїх додатків. Facebook - одна з тих компаній, яка поступово перетворює свій джерело соціальних мереж і месенджерів у відповідності з останніми рекомендаціями для темного режиму роботи в смартфонах.

У лютому компанія розгорнула налаштування темного режиму для додатка Facebook Lite, однак основне додаток Facebook все ще не отримало цю опцію. Вперше ми побачили темний режим Facebook в дію на початку цього місяця, коли 9to5Google поділився кількома скріншотами, розкривають дизайн додатка. На скріншотах також показаний трекер додатки COVID-19. Тепер же компанія впроваджує цей дизайн для користувачів поступово, так що в найближчі тижні у всіх з'явиться оновлений Facebook.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нову ОС iOS 14, яка отримала купу поліпшень, в порівнянні з попередником. Повідомляється, що компанія переробила додаток “Фото”.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали ціни і дату виходу довгоочікуваної консолі Sony PlayStation 5. Повідомляється, що вихід в Європі запланований на 20 листопада, а цінники буду в районі від 400 до 450 доларів, в залежності від модифікації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила створити сосбственній чіпсет для ноутбуків і комп'ютерів. Однак, для користувачів це не така вже й хороша новина - Windows не буде працювати з новими пристроями Apple.