Команда Xbox оголосила, що перші ігрові роботи студії Xbox Game будуть опубліковані в липні. Вчора з'явилися повідомлення про те, що подія запуску Xbox, швидше за все, відбудеться на початку липня. Крім того, є також повідомлення про те, що захід “Xbox 20/20”, яке має відбутися в червні, може бути перенесено на серпень або скасовано. Якщо новину правдива, то Microsoft може провести захід для Xbox в середині-кінці липня.

XBOX SERIES X, gizchina

Microsoft Xbox Series X і Sony PlayStation 5 будуть доступні для продажу в кінці року. Є повідомлення, що Microsoft додасть підтримку HDR в деякі ігри. Це не зовсім новинка для Microsoft. У минулому компанія додала підтримку HDR до старих ігор, таких як “mirror's Edge” на Xbox One X. Нова “технологія реконструкції HDR” від Microsoft застосовується на рівні платформи. Це означає, що розробникам не потрібно виконувати яку-небудь роботу, система сама змінює картинку. Microsoft може просто оновити і обробити гру у форматі HDR.

Xbox Series X, gizchina

Компанія також планує покращити деякі старі ігри для Xbox Series X, збільшивши частоту кадрів. “Команда по сумісності винайшла нові технології, щоб дозволити більшій кількості ігор працювати з більш високою роздільною здатністю і якістю зображення, при цьому поважаючи творчий задум і задум оригінального автора” - повідомлялося в компанії.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Повідомляється, що консоль вийде не раніше 12 липня, атк що нам доведеться почекати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нову ОС iOS 14, яка отримала купу поліпшень, в порівнянні з попередником. Повідомляється, що компанія переробила додаток “Фото”.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали ціни і дату виходу довгоочікуваної консолі Sony PlayStation 5. Повідомляється, що вихід в Європі запланований на 20 листопада, а цінники буду в районі від 400 до 450 доларів, в залежності від модифікації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила створити сосбственній чіпсет для ноутбуків і комп'ютерів. Однак, для користувачів це не така вже й хороша новина - Windows не буде працювати з новими пристроями Apple.