Компанія Xiaomi оголосила про початок випуску стабільної версії свого власного оновлення MIUI 12 на деяких моделях Redmi. Xiaomi не згадала, які пристрої будуть отримувати оновлення першими, але ми очікували, що компанія буде дотримуватися графіку оновлень, опублікованим кілька місяців тому.

Це означає, що такі пристрої, як Redmi K20, Redmi K20 Pro, 9 Mi, Mi 9T і Mi 9T Pro, можуть отримати нове користувача ПЗУ досить скоро, оскільки ці телефони стануть частиною першого етапу оновлення MIUI 12.

Xiaomi представила MIUI 12 в якості оновлення MIUI 11 в квітні цього року і анонсувала глобальну версію інтерфейсу скіна в травні. Китайський виробник смартфонів підтвердив початок першого етапу стабільного впровадження MIUI 12 з червня, але не назвав дату другого етапу впровадження. Ми очікуємо, що друга партія телефонів Xiaomi отримає оновлення у найближчі тижні.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Xiaomi, gettyimages
Xiaomi, gettyimages

Xiaomi опублікувала довгий список смартфонів під маркою Redmi, Poco і Mi, які повинні були отримати оновлення MIUI 12 у другій партії. Ці пристрої включають в себе:

Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9, Poco F1, Mi 10 Pro, Mi 10, Poco F2 Pro, Poco X2, Mi 10 Lite, Mi Note 10, 8 Mi, Mi 8 Pro, Mi MIX 3, Mi MIX 2S, Mi 9 SE, Mi 9 Lite, Redmi Note 7S, Mi Note 3, Mi MIX 2, Mi MAX 3, Mi 8 Lite, Redmi Y2, Redmi S2, Redmi Note 5, Redmi Note 5 Pro , Redmi 6A, Redmi 6, Redmi 6 Pro, Redmi Note 6 Pro, Redmi Y3, Redmi 7, Redmi 7A, Redmi Note 8, Redmi Note 8T, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 8A Dual, Redmi Note 9s, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro Max і Mi Note 10 Lite.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нову ОС iOS 14, яка отримала купу поліпшень, в порівнянні з попередником. Повідомляється, що компанія переробила додаток “Фото”.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали ціни і дату виходу довгоочікуваної консолі Sony PlayStation 5. Повідомляється, що вихід в Європі запланований на 20 листопада, а цінники буду в районі від 400 до 450 доларів, в залежності від модифікації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила створити сосбственній чіпсет для ноутбуків і комп'ютерів. Однак, для користувачів це не така вже й хороша новина - Windows не буде працювати з новими пристроями Apple.