Покупці Apple iPhone 12 можуть бути в черзі на безпрецедентний стрибок в продуктивності відповідно до інформації, знайденої в iOS 14.

Згідно з кодом, знайденому в додатку камери iOS14, майбутні Apple iPhone 12 Pro і iPhone Pro Max можуть стати першими смартфонами, які будуть записувати відео 4K зі швидкістю до 240 кадрів в секунду. Це в чотири рази більше, ніж у iPhone 11. Такий режим забезпечить плавний захоплення в режимі сповільненої зйомки при 4K, який в даний час доступний тільки при 1080p.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Нова інформація надходить від інсайдера а Макса Вайнбаха через нове відео на YouTube від Філіпа Короя з EverythingApplePro. У відео Корою показує, що текст, знайдений в коді додатка камери, вказує на вибір нових налаштувань камери, включаючи захоплення відео 4K зі швидкістю 120 кадрів в секунду, а також вищезгаданий режим 4K, 240 кадрів в секунду.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кажуть, що новий процесор Apple A14 є ключем до розкриття цього рівня продуктивності і є переконливим показником того, що iPhone 12 стане чудово швидким смартфоном у всьому світі. Для захоплення і обробки 4K-відео зі швидкістю 240 к/с потрібно приблизно в чотири рази більше обчислювальної потужності та пропускної здатності, ніж при 60 к/с, при нинішній максимальній частоті 4K iPhone 11 і більшості провідних конкурентів Android. Це говорить про те, що інші функції смартфона можуть виграти від такого збільшення швидкості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony на честь 10-річчя роздає 2 додаткові ігри для всіх передплатників PS Plus. Повідомляється, що обидві гри будуть доступними протягом місяця, так що кожен бажаючий може вдосталь награтися.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск потребує від працівників працювати швидше. З-за проблем з логістикою компанія не встигає розвозити авто своїм клієнтам, так що Маск знову піднімає настрій робітників.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple вирішила випустити відразу 2 нових планшета, і вони отримають збільшений дисплей, якщо порівнювати з попередніми версіями. Імовірно, їх представлення заплановано на вересень цього року.