Дизайні Hyundai SangYup Lee продовжує переглядати концептуальні автомобілі бренду, і його новітня завдання - це дослідження 45 EV.

Оприлюднений в минулому році на автосалоні у Франкфурті, Hyundai 45 EV має особливий дизайн, заснований на моделі Hyundai Pony Coupe 1974 року. Корейський автовиробник каже, що дослідження авто 45 об'єднує його минуле і майбутнє.

Hyundai 45 EV Concept, скріншоти

Це дійсно так, оскільки концептуальний автомобіль передвіщається в серійний компактний електромобіль, який повинен виглядати приблизно так, принаймні, згідно шпигунських знімків, які просочилися в мережу.

У відео-огляді глава відділу дизайну Hyundai SangYup Lee розповідає про концептуальному автомобілі 45, який став другим концептуальним автомобілем Hyundai, в якому втілена нова дизайнерська ідентичність бренду Sensuous Sportiness.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Наприклад, назва є посиланням на 45 років з моменту випуску Pony Coupe, так і на 45-градусні кути в його зовнішньому дизайні. SangYup Lee також розповідає про натхнення для дизайну 45-х років і ділиться новими подробицями про зовнішньому і внутрішньому дизайні.

Можливо, автомобіль з'явиться у продажу, але це точно буде не в 2020 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple сильно дбає про безпеку даних своїх користувачів, так що з кожної ОС додаються нові фішки. тепер же стало відомо, що iOS 14 покаже, які програми стежать за власником смартфона, збираючи дані без їх відомства.

Як повідомляв Знай.uа iPhone Pro Max 12 отримає революційну камеру. Повідомляється, що смартфон зможе знімати 4K-відео з частотою 240 кадрів в секунду. На сьогоднішній день Android-смартфони не можуть похвалитися такими ж показниками.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск назвав главу Amazon наслідувачем. Повідомляється, що Джеф Безос зміг купив автомобільний стартап, який займається розробкою автопілота для транспортного засобу.