Кадри з відео підтверджують, що всі гаджети нової лінійки від Apple отримають зовнішність, схожу з iPhone 4 і iPad Pro. Схоже, компанія все-таки вирішила повернутися до витоків, так що старий дизайн з'явиться з деяким переосмисленням. Ключові елементи дизайну залишаться на місці, а от начинка буде максимально сучасної.

iPhone 11
iPhone 11

Блогер зазначив, що iPhone з 5,4-дюйм екраном виявиться менше iPhone SE 2 незважаючи на те, що останній має дисплей і з меншою діагоналлю. Це пояснюється відсутністю рамок в гаджеті нового покоління, а також кнопки “Додому” під екраном.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple сильно дбає про безпеку даних своїх користувачів, так що з кожної ОС додаються нові фішки. тепер же стало відомо, що iOS 14 покаже, які програми стежать за власником смартфона, збираючи дані без їх відомства.

Як повідомляв Знай.uа iPhone Pro Max 12 отримає революційну камеру. Повідомляється, що смартфон зможе знімати 4K-відео з частотою 240 кадрів в секунду. На сьогоднішній день Android-смартфони не можуть похвалитися такими ж показниками.

Також Знай.uа повідомляв, Ілон Маск назвав главу Amazon наслідувачем. Повідомляється, що Джеф Безос зміг купив автомобільний стартап, який займається розробкою автопілота для транспортного засобу.