Microsoft представляє новий дизайн меню “Пуск” в Windows 10, в якому будуть зменшені акценти на живі плитки. Гігант програмного забезпечення вперше натякнув на оновлений дизайн на початку цього року, і сьогодні його чекають тестери Windows 10.

Windows 10, Microsoft

По суті, зменшення кольору блочного мозаїчного інтерфейсу в меню “Пуск” дещо спростить його і спростить пошук додатків, які ви використовуєте щодня. Це невелика зміна, але воно, безумовно, робить меню Пуск трохи менш хаотичним і дозволяє уникнути безлічі плиток, що мають однаковий синій колір, які по суті марні, і навіть відволікають від роботи.

Поряд з оновленим меню “Пуск”, остання збірка Windows 10 включає деякі великі зміни в Alt-Tab. “Починаючи з сьогоднішньої збірки всі вкладки, відкриті в Microsoft Edge, почнуть з'являтися в Alt-Tab, а не тільки активні в кожному вікні браузера”, - пояснює Microsoft. Це схоже на зміну, яке може бути трохи заплутаним для досвідчених користувачів Windows, але Microsoft, на щастя, дозволяє вам повернутися до класичного інтерфейсу Alt-Tab.

Microsoft, gettyimages
Microsoft, gettyimages

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали перероблений концепт автомобіля Hyundai 45 EV Concept. Новинка навіть для концепт-карів виглядає дуже сміливо. Втім, не факт, що він залишиться лише на папері, адже компанії можуть з легкістю втілити свої автомобільні фантазії в реальність.

Як повідомляв Знай.uа довгоочікувана iPhone 12 засвітився на відео. Зазначимо, що презентація новинки відбудеться вже у вересні, якщо пандемія не порушить плани. Що стосується самого гаджета, він отримав дизайн iPhone 4.

Також Знай.uа повідомляв, люксовий гіперкар Bugatti Divo за $5.6 мільйонів тестують на знаменитій гоночній трасі. Відзначимо, що автомобіль має величезну потужність, але і ціна від цього тільки зростає. Придбати новинку не так просто - вона випускається обмеженою серією.