За повідомленням Sony China, на щорічних зборах акціонерів у минулу п'ятницю акціонери схвалили пропозицію про зміну назви компанії на “Sony Group”. Зміна назви вступить в силу в квітні 2021 року. Sony є багатонаціональним підприємством з Японії. Основним напрямком діяльності компанії є розробка електронних продуктів. Компанія була заснована в 1946 році Цзин Шенда і Сивий Моріта. Цзин Шенда має досвід в дослідженнях і розробках в області технологій, а також у сфері зв'язків з громадськістю і маркетингу. Сьогодні його штаб-квартира знаходиться в Соні Сіті, Конане, Мінато-ку, Токіо.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Це перший раз, коли компанія змінює назву більш ніж за 60 років. Зміна імені відкриє більш широке позиціонування особистості. Як ми вже говорили раніше, електронна розробка - основний бізнес Sony. Ребрендинг означає, що він збільшить свої зусилля у фінансових послугах та інших сферах бізнесу. Мета полягає в тому, щоб поставити ці інші підприємства в один ряд з електронікою.

Sony контроллер, gettyimages
Sony контроллер, gettyimages

Генеральний директор Sony Йошида Кеничиро сказав: “Ми вирішили перейменувати компанію в Sony Group, тому що ми хочемо в повній мірі використовувати різноманітність нашого бізнес-портфеля, щоб сприяти розвитку бізнесу”.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Ну, оригінальна назва Sony - “Токійська телекомунікаційна індустрія Лтд”. Однак ця назва була змінена в 1958 році на “Sony”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали перероблений концепт автомобіля Hyundai 45 EV Concept. Новинка навіть для концепт-карів виглядає дуже сміливо. Втім, не факт, що він залишиться лише на папері, адже компанії можуть з легкістю втілити свої автомобільні фантазії в реальність.

Як повідомляв Знай.uа довгоочікувана iPhone 12 засвітився на відео. Зазначимо, що презентація новинки відбудеться вже у вересні, якщо пандемія не порушить плани. Що стосується самого гаджета, він отримав дизайн iPhone 4.

Також Знай.uа повідомляв, люксовий гіперкар Bugatti Divo за $5.6 мільйонів тестують на знаменитій гоночній трасі. Відзначимо, що автомобіль має величезну потужність, але і ціна від цього тільки зростає. Придбати новинку не так просто - вона випускається обмеженою серією.