AnTuTu опублікував рейтинг продуктивності мобільних телефонів за червень 2020 року на основі статистики, зібраної в фоновому режимі. Рейтинг заснований на даних, зібраних з 1 по 30 червня 2020 року.

Топ смартфонів, Gizchina

У провідних рейтингах продуктивності мобільних телефонів OPPO Find X2 Pro, як і раніше зберігає лідерство з 608049 балами, за якими слідують Mi 10 Pro, Find X2, OPPO Ace2, iQOO Neo3, Redmi K30 Pro версія Realme X50 Pro, iQOO 3, Meizu. 17 Pro і OnePlus 8 Pro. З цього списку видно, що мобільна платформа Snapdragon 865 має абсолютне лідерство в рейтингу продуктивності флагманських моделей.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали перероблений концепт автомобіля Hyundai 45 EV Concept. Новинка навіть для концепт-карів виглядає дуже сміливо. Втім, не факт, що він залишиться лише на папері, адже компанії можуть з легкістю втілити свої автомобільні фантазії в реальність.

Як повідомляв Знай.uа довгоочікувана iPhone 12 засвітився на відео. Зазначимо, що презентація новинки відбудеться вже у вересні, якщо пандемія не порушить плани. Що стосується самого гаджета, він отримав дизайн iPhone 4.

Також Знай.uа повідомляв, люксовий гіперкар Bugatti Divo за $5.6 мільйонів тестують на знаменитій гоночній трасі. Відзначимо, що автомобіль має величезну потужність, але і ціна від цього тільки зростає. Придбати новинку не так просто - вона випускається обмеженою серією.