Приголомшливі кадри з камери відеоспостереження зняли момент, коли автомобіль пролетів через паркан у автосалоні в Майамі, штат Флорида.

Кадри, розміщені в мережі, показують транспортний засіб, що наближається до Т-образного перехрестя на високій швидкості приблизно в 5 годин ранку. Автомобіль не показує ознак гальмування, перетинає перехрестя і перестрибує через лежачий поліцейський, перш ніж врізатися в ий паркан автосалону і вдарити припаркований пікап.

ДТП, скріншот відео

Відразу після аварії можна побачити жінку, що виходить з авто. Цікаво, що вона може піднятися і сховатися з місця події. Вважається, що жінка, знята на камеру, була пасажиром.

Водія врятували пожежники, які прибули на місце ДТП. Чоловік доставлений до лікарні, але його стан оцінюється як стабільний.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Значний збиток був нанесений як білому “Кадиллаку”, так і чорному пікап, який він ударив. Власник автосалону каже, що в загальній складності було збито шість автомобілів, а збиток оцінюється в 100 000 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі показали перероблений концепт автомобіля Hyundai 45 EV Concept. Новинка навіть для концепт-карів виглядає дуже сміливо. Втім, не факт, що він залишиться лише на папері, адже компанії можуть з легкістю втілити свої автомобільні фантазії в реальність.

Як повідомляв Знай.uа довгоочікувана iPhone 12 засвітився на відео. Зазначимо, що презентація новинки відбудеться вже у вересні, якщо пандемія не порушить плани. Що стосується самого гаджета, він отримав дизайн iPhone 4.

Також Знай.uа повідомляв, люксовий гіперкар Bugatti Divo за $5.6 мільйонів тестують на знаменитій гоночній трасі. Відзначимо, що автомобіль має величезну потужність, але і ціна від цього тільки зростає. Придбати новинку не так просто - вона випускається обмеженою серією.