Horizon Zero Dawn - це одна з найяскравіших ігор на Playstation 4 Але фанати сподіваються, що гра буде виглядати, як мінімум, вдвічі краще, коли запуститься на ПК 7 серпня. Після місяців чуток і підтвердження того, що гра вийде на ПК пізніше цього літа, розробник Guerrilla Games 3 липня оновив сторінку у Steam, щоб вказати точну дату.

Фанати гри дуже схвильовані цією новиною. Як людина, що провела десяткі часів у цій чудовій грі та подорожував з Елой через весь світ, автор з великим нетерпінням очікує можливості, аби пуститися у повторну подорож небезпечним світом сталевих монстрів та загубленої цивілізації.

Версія для ПК, що має назву "Повне видання", постачається в комплекті з розширенням Frozen Wilds та деякими ігровими смаколиками, такими як косметика та деякі предмети, які ви обов'язково використовуватимете протягом гри, перш ніж з'явиться кращі оновлення.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

З огляду на те, що версія для ПК виходить значно пізніше, вона демонструватиме значні вдосконалення, включаючи розблоковану частоту кадрів, підтримку широкоекранних дисплеїв, вдосконалені графічні параметри та ефекти та вбудований інструмент бенчмаркінгу.

Horizon Zero Dawn буде доступною 7 серпня.

Раніше Знай писав, що після виходу офіційних трейлерів The Last of Us: Part II ні в кого не залишилося сумнівів, що гра обіцяє користувачам революційну реалістичність графіки. Багато хто впевнені, що до The Last of Us: Part II такої деталізації персонажів та оточення навіть не бачили в ігровій індустрії.

Це навіть дало привід песимістам стверджувати, що при такому рівні графіки, розробники явно схалтурили при роботі з сюжетом і нас чекає сумне лінійне оповідання, без особливого драматизму і сюжетних поворотів, що запам'яталися в першій частині.

Наприклад, Horizon Zero Dawn 2 чутки про яку все активніше поширюються в мережі. Очікується, що гра може стати головним ексклюзивним релізом для PlayStation 5. Можливо, саме Guerrilla Games покажуть, на що саме здатна PlayStation 5, так як багато хто очікує, що продовження Horizon Zero Dawn стане частиною очікуваного прориву Sony.