Якщо у вас є швидкий автомобіль, передача ключів механіку цілком може бути найгіршою річчю, яку ви можете зробити, якщо останній безвідповідальний. Показовий приклад - це білий Tesla Model S Performance, який нещодавно був розбитий.

Цей інцидент стався на курорті La Cantera в Сан-Антоніо, штат Техас, коли Тесла належав хлопцю з Redditor kingbabyy.

Розбита Tesla S, carscoops

Водій-механік явно прагнув перевірити працездатність моделі S, і його можна побачити, проїжджаючи по порожньому ділянці паркування.

Whole video of valet joyride in Tesla cut short @ La Cantera Resort from IdiotsInCars

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

результату В не великій швидкості автомобіль врізається в лежачий поліцейський.

Реддитор відправився в Имгур, щоб докладно розповісти, якої шкоди було завдано машині. Дзеркало з боку водія було розбите, подряпаний бампер і пом'ятий, обидва внутрішніх колісних відірвані крила, обидві передні шини проколоті, і обидва задніх колеса також пошкоджено. Це дуже сумне видовище, і ми можемо тільки уявити, наскільки роздратованим був би власник Tesla, побачивши пошкодження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Lincoln відмовилася від виробництва легендарного Continental. Повідомляється, що компанія хоче сфокусуватися на виробництві кросоверів і електрокарів, так що незабаром автомобіль класу люкс зникне з автосалонів.

Як повідомляв Знай.иа компанія Google раптом зняла з продажу бюджетний Google Pixel 3а, які позиціонують як бюджетний смартфон. У компанії відзначили, що девайс зняли з продажу через швидкого виходу Google Pixel 4a, який стане даними бюджетником в 2020 році.

Також Знай.иа повідомляв, унікальний Hummer H1 майстри з тюнінг-ательє перетворили на справжній військовий позашляховик, але з елементами розкоші як всередині, так і зовні.