Власники Ford Mustang терплять крах з лякаючою регулярністю, але, схоже, ці автомобілі навчилася чинити опір.

Як ви можете бачити в цьому ролику, помічену Redditors, водій цього Мустанга четвертого покоління намагався робити “пончики” перед натовпом.

У той час як власники Mustang повинні знати, що хвалитися - погана ідея, цей водій не знав про це. В результаті автомобіль помстився і викинув водія з салону.

Після того як водій вилетів з салону, автомобіль продовжував котитися вперед Водій схопився і почав бежатьза Мустангом, але автомобіль злетів з дороги вниз.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

На цьому відео закінчується, тому неясно, якої шкоди було завдано.

Незважаючи на це, кліп є гарним нагадуванням про те, що ви повинні завжди пристібати ремінь безпеки і стежити за тим, щоб ваші двері були надійно замкнені. Ніколи не знаєш, коли твій Мустанг захоче вигнати тебе.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Lincoln відмовилася від виробництва легендарного Continental. Повідомляється, що компанія хоче сфокусуватися на виробництві кросоверів і електрокарів, так що незабаром автомобіль класу люкс зникне з автосалонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google раптом зняла з продажу бюджетний Google Pixel 3а, які позиціонують як бюджетний смартфон. У компанії відзначили, що девайс зняли з продажу через швидкого виходу Google Pixel 4a, який стане даними бюджетником в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, унікальний Hummer H1 майстри з тюнінг-ательє перетворили на справжній військовий позашляховик, але з елементами розкоші як всередині, так і зовні.