Компанія Microsoft зібралася позбутися корисною і зручною складової “Панелі керування” Windows (Control Panel) і змусити користувачів повністю перейти на додаток “Налаштування”, вперше з'явився в Windows 8. Схоже, компанія хоче спростити управління, щоб уникнути плутанини в налаштуваннях.

Налаштування Windows, скріншоти

Мова йде про частини “Система” в “Панелі керування”, яка дає базову інформацію про комп'ютері, включаючи ОС, процесор, ОЗП, швидкі посилання на сайти підтримки і так далі.

Налаштування Windows, скріншоти

Це може викликати невдоволення з боку користувачів. Раніше користувачі на форумі скаржилися на цей елемент інтерфейсу за надмірну простоту. Також користувачі запевняли, що це не дає гнучкості налаштування пристрою, особливо в той час, коли конфіденційність є першорядним завданням для розробників ОС і користувачів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені з NASA створили парфуми “з запахом космосу”. Правда, купити їх зараз не вийде - поки компанія збирає гроші на мінімальну першу партію, так що відчути запах космосу вийде нескоро.

Як повідомляв Знай.uа, механік взяв у власника Tesla S авто, і вирішив протестувати її на порожній парковці. Однак, за збігом неудачніх обставин він її розбив, так що авто доведеться ремонтувати довгий час.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдер порівняв макет iPhone 12 з іншими смартфонами яблучної корпорації. Повідомляється, що новинка набагато менше своїх попередників, хоча єкран по цифрам все ж більше.