Наступні Apple AirPods скоро з'являться на ринку. За словами аналітика Мін-Чі Куо з TF International Securities, AirPods 3 з'являться в першій половині наступного року.

Наступні AirPods будуть виглядати разюче інакше, ніж ті, які зараз продаються.

AirPods, gettyimages
AirPods, gettyimages

Apple представила AirPods ще у вересні 2016 року разом з iPhone 7. Незважаючи на те, що дизайн був безпомилковим і став дуже популярним в той час, не дивно, що Apple може подумати, що навушники вже виглядають застарілими.

Раніше Куо говорив, що дизайн AirPods 3 буде більше схожий на нинішній AirPods Pro. Особисто я вважаю, що це означає одну з двох речей. Перший варіант: як і раніше, буде достатньо відмінностей між дизайнами, щоб було легко відрізнити Pro і 3 моделі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Другий варіант полягає в тому, що вони будуть виглядати практично ідентично моделі Pro, так як Apple любить переробити свої дизайни.

AirPods Pro
AirPods Pro

Найбільшим відмінністю AirPods і AirPods Pro є шумозаглушення, хоча в цьому році з'являться і інші функції, такі як Spatial Audio, з виходом iOS 14. Для цього також потрібно оновлення прошивки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що влада США хочуть заборонити TikTok на території штатів. Причин кілька. Приміром, соцмережа не раз ловили на стеженні за користувачами, що суперечить інтересам безпеки США.

Як повідомляв Знай.uа голова Panasonic заявив, що Ілон Маск “божевільний геній”. Зазначимо, що Panasonic і Tesla співпрацюють один з одним, гл останнім часом між у спільній роботі з'явилися деякі проблеми.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google відновила роботу Android. Повідомляється, що ОС для мільйонів смартфонів мала декілька вразливостей, які дозволяли хакерам зламати будь-який смартфон.