Чоловік був звинувачений у крадіжці майже 2000 брелків з нових транспортних засобів, коли він працював на залізничній станції.

Починаючи з грудня 2017 року, різні автомобілі Ford, FCA і GM, відправлені по всій країні на поїздах з Нью-Бостона, штат Мічиган, почали прибувати в дилерські центри тільки з одним з двох ключами. Влади почали вивчати це питання, коли дочірня компанія CSX Transportation почала отримувати скарги від автовиробників про зниклих брелках.

Податок на автомобілі, скріншот: YouTube
Податок на автомобілі, скріншот: YouTube

Згідно з показаннями поштового інспектора, поданими разом з кримінальним позовом, 41-річний Джейсон Гіббс, який працював в якості підрядника в CSX, Auto Warehousing Co, крали брелоки і продавав їх на eBay. За повідомленнями Детройтської вільної преси, він заробив 60 570 доларів.

Незабаром влади обшукали його будинок і опитали його. Вони стверджують, що він продав 1914 брелоків у період з 15 грудня 2017 року по 16 травня 2018 року. Більшість брелків було придбано одним покупцем в Каліфорнії, який потім почав продавати на eBay за ціною від 69 до 160 доларів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати
Показати ще

Автомагістраль
Автомагістраль / Фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що влада США хочуть заборонити TikTok на території штатів. Причин кілька. Приміром, соцмережа не раз ловили на стеженні за користувачами, що суперечить інтересам безпеки США.

Як повідомляв Знай.uа голова Panasonic заявив, що Ілон Маск “божевільний геній”. Зазначимо, що Panasonic і Tesla співпрацюють один з одним, де останнім часом між у спільній роботі з'явилися деякі проблеми.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google відновила роботу Android. Повідомляється, що ОС для мільйонів смартфонів мала декілька вразливостей, які дозволяли хакерам зламати будь-який смартфон.