28-річному чоловікові пощастило залишитися в живих після того, як він пережив ефектну аварію у Бремптон, Канада.

Хоча це важко побачити на відео, регіональна поліція Пила заявила, що водій їхав Williams Parkway, коли втратив контроль.

ДТП з авто, скріншоти

Потім машину почало водити з боку в бік, і вона врізалася в узбіччя. Потім він виїхав з проїжджої частини і, згідно з офіційним звітом поліції, катапультувався через паркан.

Коли машина продовжувала котитися, вона врізалася в припаркований транспортний засіб, і вдарилася об дерево.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Ступінь пошкодження робить автомобіль майже невпізнанним, але схоже, що це може бути купе BMW 1-ї серії. Незважаючи на це, водій був доставлений до лікарні з незначними травмами, а потім виписаний з лікарні.

У той час як водієві вдалося врятуватися своїм життям, він не залишається безкарним, оскільки поліція заарештувала його за небезпечну експлуатацію автомашини. Подробиці обмежені, але влада заявила, що “розслідування показало, що водій експлуатував свій автомобіль небезпечним чином, що призвело до втрати контролю над автомобілем”.

Можливо, мова йде про неймовірній швидкості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що влада США хочуть заборонити TikTok на території штатів. Причин кілька. Приміром, соцмережа не раз ловили на стеженні за користувачами, що суперечить інтересам безпеки США.

Як повідомляв Знай.uа голова Panasonic заявив, що Ілон Маск “божевільний геній”. Зазначимо, що Panasonic і Tesla співпрацюють один з одним, де останнім часом між у спільній роботі з'явилися деякі проблеми.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google відновила роботу Android. Повідомляється, що ОС для мільйонів смартфонів мала декілька вразливостей, які дозволяли хакерам зламати будь-який смартфон.