Після недавнього витоку PSN Ubisoft офіційно підтвердив Far Cry 6 кінематографічним трейлером, який познайомив нас з антагоністом та новими налаштуваннями. Будьте готові вести партизанську революцію, боротися за звільнення острівної нації від її жорстокого диктатора: Антона Кастільо, якого зображує Джанкарло Еспозіто.

Трейлер, який ви можете подивитися вище, відкривається, коли Антон вручає своєму синові-підліткові Дієго гранату і виймає чеку. Злякавшись і здивований, син запитує: "Що ти робиш?" «Штифт просто тримає ручку на місці. Тільки коли ви відпустите гранату, бум", - відповідає він.

Пара виходить на вулицю, і син тривожно стискає гранату, знаючи, що один помилковий хід може бути смертельним. Як і вони, Антон каже своєму синові, що одного дня він буде президентом, як він. «Наші люди, вони не вміють бути щасливими. Їх розривають думки, шум, нерішучість, задушені власними свободами. І навіть якщо у вас в серці є любов, навіть якщо ви хочете, що для них найкраще, навіть якщо ви хочете лише врятувати їх від себе, вони зненавидять вас, Дієго. Все, що ти кажеш. Все, що ти робиш. Все, у що ви вірите».

Коли Антон видає ці сильні слова, назовні вибухає хаос. Люди борються за свою свободу, борються з Антоном і за те, що він виступає за їх лідера. Його статуя знищується. Дим наповнює повітря. Знаки протесту є скрізь. Настає насильство. Починається революція.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Трейлер закінчується тим, що Антон запитує свого сина, чи він розуміє, що його чекає, і чи готовий довести це. Потім дата виходу 18 лютого 2021 р. блимає на екрані.

Fay Cry 6 виходить на PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Stadia та PC.