Технологія стеження за очима допомагає людям з такими захворюваннями, як аутизм, черепно-мозкові травми і БАС, або бічній амиотропный склероз, спілкуватися з іншими.

Tobii Eye Tracker 5, CNN

Шведський стартап Tobii Technology, світовий лідер в області трансформації стеження за очима, пропонує пристрої такого типу не тільки для медичного використання, але і для геймерів, які використовують цю технологію, щоб визначати, куди вони дивляться, граючи в швидко розвиваються гри.

Tobii Eye Tracker 5, CNN

У червні Tobii випустила Tobii Eye Tracker 5, який коштує 229 доларів і має поліпшену калібрування. Він використовує алгоритм для відстеження патернів очі за допомогою камери, дозволяючи програмного забезпечення точно визначати напрям погляду суб'єкта і з часом патерни поведінки. Він може відслідковувати очі гравців і направлення їх зіниць, допомагаючи їм визначити, де знаходяться їхні сліпі зони.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що спортивний автомобіль для треку Nissan GT-R перетворили на повноцінний ралійний автомобіль. Повідомляється, що новинка сильно затюнили, збільшили кліренс, додали кілька цікавих примочок, і тепер автомобіль готовий до будь-яких випробувань.

Як повідомляв Знай.uа, ємність акумулятора iPhone 12 сильно розбудують покупців. Повідомляється, що акумулятори будуть меншими за обсягом, якщо порівнювати з iPhone 11, причому у всіх трьох моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що популярний сервіс TikTok видалив величезна кількість відео. Варто відзначити, що це треба було зробити раніше, але компанія відтягувала до останнього.