Після того, як Apple оголосила про свій перехід від Intel до своїх чіпів серії A для майбутніх продуктів під час виступу на WWDC 2020, схоже, існують інші нерозкриті проекти, над якими компанія працює. З'явилося повідомлення від інсайдерів, що компанія працює над власною консоллю на базі ARM.

У твіті від MauriQHD говориться, що компанія, як кажуть, працює над консоллю на основі ARM. Тим не менш, першим продуктом, який з'явиться на власному чіпі ARM від яблучної корпорації, стане 13-дюймовий MacBook Pro, потім MacBook Air і інші Mac.

Схоже, компанія хоче увірватися на ринок консолей, як це робили свого часу Microsoft і Sony.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що спортивний автомобіль для треку Nissan GT-R перетворили на повноцінний ралійний автомобіль. Повідомляється, що новинка сильно затюнили, збільшили кліренс, додали кілька цікавих примочок, і тепер автомобіль готовий до будь-яких випробувань.

Як повідомляв Знай.uа, ємність акумулятора iPhone 12 сильно розбудують покупців. Повідомляється, що акумулятори будуть меншими за обсягом, якщо порівнювати з iPhone 11, причому у всіх трьох моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що популярний сервіс TikTok видалив величезна кількість відео. Варто відзначити, що це треба було зробити раніше, але компанія відтягувала до останнього.