Apple повідомила, що закриття веб-камери на ноутбуках MacBook може призвести до випадкового пошкодження дисплея. Компанія випустила попередження через новий документ підтримки на офіційному веб-сайті, і, незважаючи на те, що кришки для камер розглядаються споживачами як спосіб зберегти свою конфіденційність, Apple рекомендує використовувати індикатор камери краще і безпечніше.

Ноутбук, скріншот: YouTube
Ноутбук, скріншот: YouTube

Споживачі, стурбовані своєю конфіденційністю, схильні довіряти Apple, оскільки вона наполегливо розробляє надійний рівень безпеки, але жодне програмне забезпечення не є повністю безпомилковим. Зломи веб-камер - звичайне явище, що змушує мільйони користувачів просто блокувати зображення передньої камери ноутбука за допомогою шматка стрічки. Власники Apple MacBook також можуть вибрати більш стильний підхід з індивідуальною кришкою камери, хоча в даний час компанія пропонує прямий відмова від використання цих аксесуарів для захисту конфіденційності.

Втім. вирішувати, чи потрібно закривати камеру залишається за користувачем.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що спортивний автомобіль для треку Nissan GT-R перетворили на повноцінний ралійний автомобіль. Повідомляється, що новинка сильно затюнили, збільшили кліренс, додали кілька цікавих примочок, і тепер автомобіль готовий до будь-яких випробувань.

Як повідомляв Знай.uа, ємність акумулятора iPhone 12 сильно розбудують покупців. Повідомляється, що акумулятори будуть меншими за обсягом, якщо порівнювати з iPhone 11, причому у всіх трьох моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що популярний сервіс TikTok видалив величезна кількість відео. Варто відзначити, що це треба було зробити раніше, але компанія відтягувала до останнього.