Xiaomi має один з найпопулярніших в світі користувальницьких скінів для Android у формі MIUI. Компанія зазвичай робить хорошу підтримку програмного забезпечення для більшості своїх останніх смартфонів, коли справа доходить до версії MIUI. На жаль, цього не можна сказати про базовій версії Android. Незважаючи на це, китайський виробник, схоже, налаштовує свою команду досліджень і розробок, щоб забезпечити більш швидкі оновлення Android.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Правда, встановлювати прошивку MIUI 12 зараз не варто. Судячи з відгуків бета-тестерів, в оновленні ще купа помилок, так що установка не рекомендується тим, хто користується смартфоном як основним.

офіційний реліз MIUI 12 на більшість смартфонів запланований на найближчий час.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Зазначимо, що з-за величезного модельного ряду, деякі смартфони вже працюють несправне. особливо, коли мова йде не про флагманах 2020 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що найпопулярніший геймер у світі відмовився від TikTok. Про це він повідомив у своєму Twitter-акаунті. За його словами, він переживає за особисті дані, а цей сервіс потенційно збирає дані про користувачів, що точно не сподобається мільйонам власників смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple розповіла, чому не варто заклеювати камеру в MacBook. За словами корпорації, подібні маніпуляції з ноутбуком можуть пошкодити сам девайс, якщо натиснути на кришку закритого ноутбука. До того ж, сам скотч або ізолента можуть пошкодити саму камеру, а її ремонт явно не з дешевих.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти оцінили можливості гіперкара Bugatti Chiron. Повідомляється, що крім потужності у авто є і потужний кондиціонер з вражаючими показниками. Повідомляється, що його потужності вистачить щоб охолодити 80 квадратних метрів.