Apple готова випустити свої найбільш очікувані смартфони року - серію iPhone 12. Однак у фінансовому плані справи у Apple йдуть не дуже добре. За словами аналітиків Display Display Chain Consultants, Apple виплатила Samsung величезну суму в 950 мільйонів доларів. Причина? Що ж, Apple не змогла досягти цілей купівлі OLED-дисплеїв, встановлених в угодах між двома компаніями, в результаті корпорації довелося заплатити велику суму.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

Суму, яку Samsung отримав, можна ясно побачити по виручці і операційного прибутку, яку поділила Samsung. У другому кварталі 2020 року виручка Samsung значно зросла в сфері виробництва дисплеїв. Передбачається, що причиною приросту стали 950 мільйонів доларів від Apple.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Однією з причин штрафу є пандемія COVID-19, яка стала основною причиною зниження продажів. З-за пандемії багато підприємств були закриті у всьому світі, що призвело до економічної кризи. Крім того, Apple також страждає від пандемії. Роздрібні магазини Apple в США, а також в інших країнах світу були закриті на кілька місяців.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що найпопулярніший геймер у світі відмовився від TikTok. Про це він повідомив у своєму Twitter-акаунті. За його словами, він переживає за особисті дані, а цей сервіс потенційно збирає дані про користувачів, що точно не сподобається мільйонам власників смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple розповіла, чому не варто заклеювати камеру в MacBook. За словами корпорації, подібні маніпуляції з ноутбуком можуть пошкодити сам девайс, якщо натиснути на кришку закритого ноутбука. До того ж, сам скотч або ізолента можуть пошкодити саму камеру, а її ремонт явно не з дешевих.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти оцінили можливості гіперкара Bugatti Chiron. Повідомляється, що крім потужності у авто є і потужний кондиціонер з вражаючими показниками. Повідомляється, що його потужності вистачить щоб охолодити 80 квадратних метрів. Правда, ціна на автомобіль теж сильно здивує.