В минулому році була випущена серія iPhone 11 з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт. Майбутня серія iPhone 12 буде на сходинку вище з підтримкою швидкої зарядки 20 Вт.

Зарядний пристрій на 20 Вт було сертифіковано Комісією за зв'язки Китаю, а також новий зарядний пристрій Apple на 5 Вт. Зарядний пристрій на 20 Вт має порт USB-C, підтримує подачу живлення і виходи живлення 5 В 3A і 9 В 2,2 А. Сертифікат 3C свідчить про те, що він виготовлений Flextronics Power Systems (Dongguan) Co. Ltd.

Apple iPhone 12, gizchina

Повідомлялося, що Apple може не постачати свої майбутні телефони з зарядним пристроєм, але поява нового адаптера на 5 Вт може означати, що деякі моделі серії будуть поставлятися з ним в коробці. Однак зарядний пристрій на 20 Вт, можливо, доведеться купувати окремо для пристроїв, які його підтримують. Наприклад, для нових планшетів, так як потужності зарядки їм потрібно трохи більше із-за об'єму акумулятора і споживаної енергії.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Очікується, що Apple випустить чотири нових iPhone - 5,4-дюймову модель, дві 6,1-дюймові моделі і 6,7-дюймову модель. Одна з 6,1-дюймових моделей разом з 6,7-дюймовою моделлю може мати “Pro” у своїх назвах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що найпопулярніший геймер у світі відмовився від TikTok. Про це він повідомив у своєму Twitter-акаунті. За його словами, він переживає за особисті дані, а цей сервіс потенційно збирає дані про користувачів, що точно не сподобається мільйонам власників смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple розповіла, чому не варто заклеювати камеру в MacBook. За словами корпорації, подібні маніпуляції з ноутбуком можуть пошкодити сам девайс, якщо натиснути на кришку закритого ноутбука. До того ж, сам скотч або ізолента можуть пошкодити саму камеру, а її ремонт явно не з дешевих.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти оцінили можливості гіперкара Bugatti Chiron. Повідомляється, що крім потужності у авто є і потужний кондиціонер з вражаючими показниками. Повідомляється, що його потужності вистачить щоб охолодити 80 квадратних метрів. Правда, ціна на автомобіль теж сильно здивує.