Незважаючи на свою величезну популярність, авто Tesla не ідеальні. За останні кілька років виникли деякі проблеми з якістю збірки, проблеми з якістю фарби і деякі спори, пов'язані з автопілотом. Але цей останній потенційний дефект досить турбує.

Логан Деруанна купив свою Tesla Model 3 в березні 2019 року, і на даний момент у нього всього 14 000 миль пробігу. Всього кілька днів тому він вів машину з парою пасажирів, коли раптом всі почули гучний удар. Це був не грім чи удар блискавки. І при цьому вони не були позаду іншого транспортного засобу. Обмеження швидкості також дотримувалося. Деруанна заспокоївся і швидко під'їхав на найближчу парковку, щоб зрозуміти, що сталося.

Вийшовши з машини, він відразу побачив, що весь задній бампер зірваний. Передній ковпак теж відвалився. Як і будь-який власник Тесли, Деруанна подзвонив в підтримку Tesla. Єдине, що зробив автовиробник, - сказав йому, що інцидент - це “Божий вчинок”, і на нього не розповсюджується гарантія.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До цього моменту Деруанна стверджує, що у нього не було ніяких проблем з автомобілем, та визнає, що він є акціонером Tesla.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що найпопулярніший геймер у світі відмовився від TikTok. Про це він повідомив у своєму Twitter-акаунті. За його словами, він переживає за особисті дані, а цей сервіс потенційно збирає дані про користувачів, що точно не сподобається мільйонам власників смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple розповіла, чому не варто заклеювати камеру в MacBook. За словами корпорації, подібні маніпуляції з ноутбуком можуть пошкодити сам девайс, якщо натиснути на кришку закритого ноутбука. До того ж, сам скотч або ізолента можуть пошкодити саму камеру, а її ремонт явно не з дешевих.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти оцінили можливості гіперкара Bugatti Chiron. Повідомляється, що крім потужності у авто є і потужний кондиціонер з вражаючими показниками. Повідомляється, що його потужності вистачить щоб охолодити 80 квадратних метрів. Правда, ціна на автомобіль теж сильно здивує.