Android-смартфон швидко проходять через руки користувачів, які переходять на нові моделі. Одним з стартапів, які виникли в Китаї для надання послуг з утилізації, є стартап з переробки мобільних телефонів в Шеньчжені Huishoubao. Компанія, яка вразила світ в 2014 році, регулярно публікує рейтинг. Останній звіт, отримав назву “Індекс вартості мобільних телефонів за першу половину 2020 року” з'явився в мережі.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

У звіті Xiaomi названа найбільш продаваною маркою мобільних телефонів в першій половині цього року. У той же час OnePlus і Black Shark вперше вийшли на другу позицію. Телефонні бренди Huawei і Honor знаходяться на четвертій і п'ятій позиціях відповідно. Apple, яка раніше займала позицію топ-бренду, опустилася на шосте місце в цьому році.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нагадаємо, що люксовий електрокар Tesla Model 3 розвалилася після дощу. Власник авто повідомляє, що під час дощу він їхав по дорозі, як раптом почув гучний звук. Посл паркування він виявив, що його бампер просто відвалився від задньої частини авто. У компанії повідомили, що цей випадок під гарантію не потрапляє.

Як повідомляв Знай.uа компанія Vivo анонсувала ігровий смартфон, який зможе зарядитися повністю всього лише за 30 хвилин. Повідомляється, що компанія впровадила в смартфон підтримку зарядки до 120W, що на сьогоднішній день є абсолютним рекордом.

Також Знай.uа повідомляв, що Google Chrome отримав корисну функцію, яка буде доступною як на смартфонах, так і комп'ютерах і ноутбуках. Повідомляється, що тепер браузер зможе знижувати якість відео для тих, у кого слабкі девайси.