Хоча в цьому році USB-зарядка може не входити в комплект поставки iPhone 12, кабель Lightning, ймовірно, буде поставлятися разом зі смартфоном. Новий слух припускає, що iPhone 12 буде поставлятися з shadowstep кабелем Lightning to USB-C, що сигналізує про значне покращення в порівнянні з поточним зарядним кабелем iPhone.

Надійний інсайдер @L0vetodream поділився сьогодні в Twitter, що Apple працює над новим кабелем Lightning. Він також ретвітів передбачувані зображення нового кабелю, який обплетений роз'ємом USB-C замість звичайного USB-A.

Якщо чутки підтвердяться, стане ясно, що Apple збереже роз'єм Lightning на iPhone наступного покоління замість USB-C. Це також може вказувати на те, що кабель Lightning to USB-C буде поставлятися з усіма моделями iPhone 12, в той час як в даний час звичайна модель iPhone 11 поставляється з кабелем Lightning to USB-A.

Популярні новини зараз
Нижче вже не буде? Озвучено курс долара на кінець осені 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Найталановитіші люди народжуються під цими знаками Зодіаку: які 3 сузір'я вирішують усе
Показати ще

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Плетений кабель також вирішить одну з головних скарг користувачів iPhone після всіх цих років, яка пов'язана з довговічністю кабелів. У деяких випадках власні кабелі Lightning від Apple легко ламаються через місяці, змушуючи користувачів витрачати 19 доларів на заміну.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий електрокар Tesla Model 3 розвалилася після дощу. Власник авто повідомляє, що під час дощу він їхав по дорозі, як раптом почув гучний звук. Посл паркування він виявив, що його бампер просто відвалився від задньої частини авто. У компанії повідомили, що цей випадок під гарантію не потрапляє.

Як повідомляв Знай.uа компанія Vivo анонсувала ігровий смартфон, який зможе зарядитися повністю всього лише за 30 хвилин. Повідомляється, що компанія впровадила в смартфон підтримку зарядки до 120W, що на сьогоднішній день є абсолютним рекордом.

Також Знай.uа повідомляв, що Google Chrome отримав корисну функцію, яка буде доступною як на смартфонах, так і комп'ютерах і ноутбуках. Повідомляється, що тепер браузер зможе знижувати якість відео для тих, у кого слабкі девайси.