Google вирішив відключити функцію в Windows 10 версії 2004, яка дозволяла браузерів Chrome і Microsoft Edge використовувати набагато менше оперативної пам'яті.

Windows 10 надала додатків Win32, включаючи Chrome, доступ до API, що дозволило додатками скоротити використання пам'яті, але, як помітили Techdows, інженери Chromium на даний момент вирішили відключити цю функцію за замовчуванням в Chrome 85, виявивши, що вона має негативний вплив на результат використання процесора. Chrome 85 повинен досягти стабільного статусу в серпні.

Ноутбук, скріншот: YouTube
Ноутбук, скріншот: YouTube

минулого місяця Microsoft хвалилася, що Edge оновлення від травня 2020 року покладається на 27% менше пам'яті, ніж з новою технологією Windows 10.

Проблема з процесором була виявлена інженером Intel, який виявив, що коли в Chrome використовується нова технологія, це призвело до значного зниження продуктивності в тестах на ПК з процесором Intel Core i9-9900K. За даними Google, у залежності від тесту продуктивність процесора знизилася з 10% до 13%.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Щоб позбутися від уповільнення, нужо оновити браузер Chrome до актуальної версії.

робота за ноутбуком, фото: Pxhere
робота за ноутбуком, фото: Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий електрокар Tesla Model 3 розвалилася після дощу. Власник авто повідомляє, що під час дощу він їхав по дорозі, як раптом почув гучний звук. Посл паркування він виявив, що його бампер просто відвалився від задньої частини авто. У компанії повідомили, що цей випадок під гарантію не потрапляє.

Як повідомляв Знай.uа компанія Vivo анонсувала ігровий смартфон, який зможе зарядитися повністю всього лише за 30 хвилин. Повідомляється, що компанія впровадила в смартфон підтримку зарядки до 120W, що на сьогоднішній день є абсолютним рекордом.

Також Знай.uа повідомляв, що Google Chrome отримав корисну функцію, яка буде доступною як на смартфонах, так і комп'ютерах і ноутбуках. Повідомляється, що тепер браузер зможе знижувати якість відео для тих, у кого слабкі девайси.