Sony офіційно оголосила про апаратної специфікації PS5 кілька місяців тому. З тих пір ми побачили набагато більше інформації про Sony PS5. Консоль використовує двоколірний дизайн, що виглядає непогано при всій чесності. Технічно найбільш очікуваною інформацією зараз є ціна. Тим не менш, ми вже багато знаємо про ціну, так і про дату виходу теж. Очікується цінник в 400-500 доларів, а вихід заплановано на 20 листопада на території Європи.

Sony PlayStation 5, Sony
Sony PlayStation 5, Sony

Вам може бути цікаво дізнатися, що PlayStation 5 не є пристроєм, який ви хочете регулярно переміщати. Згідно з інформацією на сторінці попереднього замовлення Amazon PS5, вага PS5 становить 4,78 кг. Це приблизно на 2 кг важче, ніж у PS4, який важить 2,8 кг. Для тих, хто любить змагання, це не перемога для Microsoft Xbox Series X. Останній Xbox від Microsoft також важить 4,45 кг Це означає, що він тільки трохи легше, ніж PS5. За словами Метта Маклаурина, колишнього віце-президента з розробки UX для PlayStation, потужність також дуже висока через приголомшливих теплових характеристик 7-нм процесу. Чим більше простір і вага для кращого відведення тепла.

Sony PlayStation 5, Sony
Sony PlayStation 5, Sony

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нагадаємо, що люксовий електрокар Tesla Model 3 розвалилася після дощу. Власник авто повідомляє, що під час дощу він їхав по дорозі, як раптом почув гучний звук. Посл паркування він виявив, що його бампер просто відвалився від задньої частини авто. У компанії повідомили, що цей випадок під гарантію не потрапляє.

Як повідомляв Знай.uа компанія Vivo анонсувала ігровий смартфон, який зможе зарядитися повністю всього лише за 30 хвилин. Повідомляється, що компанія впровадила в смартфон підтримку зарядки до 120W, що на сьогоднішній день є абсолютним рекордом.

Також Знай.uа повідомляв, що Google Chrome отримав корисну функцію, яка буде доступною як на смартфонах, так і комп'ютерах і ноутбуках. Повідомляється, що тепер браузер зможе знижувати якість відео для тих, у кого слабкі девайси.