У США сталася ДТП, в якій чоловік використовує напівавтономну систему “Автопілот” Tesla Model S врізався в автомобіль військовослужбовця штату Арізона.

В результаті удару поліцейський автомобіль потрапив в задню частину машини швидкої допомоги, хоча, на щастя, її мешканці не постраждали, а офіцер не перебував в автомобілі в момент удару.

Що стосується водія моделі S, 23-річного чоловіка з Ірвіна, штат Каліфорнія, він був доставлений в найближчу лікарню з “серйозними, але не загрозливими для життя травмами”. В даний час він знаходиться під слідством DUI (водіння під впливом), що може означати алкоголь або інші речовини.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Після того, як інцидент стався, Департамент громадської безпеки Арізони написав у Твіттері, що водій сказав солдатам, що його Тесла був на Автопілоті під час зіткнення. Служба AZ DPS також скористалася цією можливістю, щоб нагадати громадськості, що, коли ви бачите миготливі вогні і транспортні засоби, зупинені на узбіччі дороги, ви повинні знизити швидкість.

Барт Грейвз з Департаменту громадської безпеки штату Арізона сказав Digital Trends, що водій Tesla все ще перебуває під слідством і не може прокоментувати, чи буде йому пред'явлено звинувачення в DUI, додавши, що “розслідування триває”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий електрокар Tesla Model 3 розвалилася після дощу. Власник авто повідомляє, що під час дощу він їхав по дорозі, як раптом почув гучний звук. Посл паркування він виявив, що його бампер просто відвалився від задньої частини авто. У компанії повідомили, що цей випадок під гарантію не потрапляє.

Як повідомляв Знай.uа компанія Vivo анонсувала ігровий смартфон, який зможе зарядитися повністю всього лише за 30 хвилин. Повідомляється, що компанія впровадила в смартфон підтримку зарядки до 120W, що на сьогоднішній день є абсолютним рекордом.

Також Знай.uа повідомляв, що Google Chrome отримав корисну функцію, яка буде доступною як на смартфонах, так і комп'ютерах і ноутбуках. Повідомляється, що тепер браузер зможе знижувати якість відео для тих, у кого слабкі девайси.