Xiaomi сьогодні представила глобальну версію браслета Mi Band 5, який вийшов в Китаї в минулому місяці. Як і очікувалося, міжнародна версія отримала приставку Smart і називається Mi Smart Band 5, а ось модуля NFC і підтримки безконтактних платежів вона, на жаль, але теж очікувано, не отримала. Проте раніше також були чутки про версії Pro, яка нібито повинна підтримувати NFC і безконтактні платежі, але поки переконливих свідчень її існування не було. Іншими словами, є веротятность того, що компанія розіб'є браслет на 2 версії - базова, і Pro. Ці браслети будуть доступні на ринку Європи, і поки що китайська компанія представила базову версію, а ось про Pro ходять лише чутки.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina
Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Ще одне розчарування - ціна. Рекомендована ціна європейського Xiaomi Mi Smart Band 5, технічно є точною копією китайського Mi Band 5 - € 40. Це майже вдвічі дорожче китайської версії ($ 27). Звичайно, за цю новинку не такі вже й великі гроші, але переплачувати особливо не хотілося.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina
Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Нагадаємо, що люксовий електрокар Tesla Model 3 розвалилася після дощу. Власник авто повідомляє, що під час дощу він їхав по дорозі, як раптом почув гучний звук. Посл паркування він виявив, що його бампер просто відвалився від задньої частини авто. У компанії повідомили, що цей випадок під гарантію не потрапляє.

Як повідомляв Знай.uа компанія Vivo анонсувала ігровий смартфон, який зможе зарядитися повністю всього лише за 30 хвилин. Повідомляється, що компанія впровадила в смартфон підтримку зарядки до 120W, що на сьогоднішній день є абсолютним рекордом.

Також Знай.uа повідомляв, що Google Chrome отримав корисну функцію, яка буде доступною як на смартфонах, так і комп'ютерах і ноутбуках. Повідомляється, що тепер браузер зможе знижувати якість відео для тих, у кого слабкі девайси.