Сеул, липень 21, 2020 – LG Electronics (LG) привносить новий сенс у поняття «імерсивні гри», випустивши свій новий UltraGear ™ монітор (модель 27GN950) - перший у світі ігровий дисплей з роздільною здатністю 4K IPS 1 мс від сірого до сірого (GTG).

Неймовірний 27-дюймовий UltraGear, який отримав нагороди CES Innovation Award 2020 та Red Dot Design Award, більш ніж виправдовує репутацію LG UltraGear, заслужену за чудову ігрову якість, та є гідним наступником першого в світі ігрового монітора IPS 1мс (GTG) (модель 27GL850), випущеного в минулому році. Використовуючи матрицю IPS, монітори LG UltraGear досягають приголомшливої швидкості без втрати якості зображення. LG UltraGear також був названий провідним брендом ігрових моніторів у США.

На додаток до швидкості й точності передачі кольору свого попередника, безкомпромісний новий монітор UltraGear забезпечує красу й чіткість роздільної здатності 4K. Поєднання швидкості з високою роздільною здатністю і 98-процентного охоплення колірного простору DCI-P3 дає геймерам відчуття повного занурення, яке вони шукають. А завдяки технології VESA ® Display Stream Compression (DSC), він навіть може забезпечити відтворення зображення з роздільною здатністю 4K UHD практично без втрат у 10-бітному кольорі з частотою оновлення 144 Гц всього лише по одному кабелю Display Port.

Спеціально розроблений ігровий дисплей LG також підтримує апаратне калібрування, що

дозволяє реалізувати найбільш точну передачу кольору за допомогою власної технології Nano IPS. Крім того, монітор отримав сертифікат VESA Display HDR™ 600 - знак якості, який свідчить про неймовірну точність передачі кольору, динамічну контрастність, високу яскравість та широку колірну гаму.

Популярні новини зараз
Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Завдяки сумісності з NVIDIAG-SYNC ® та підтримці HDR, LG UltraGear забезпечує поліпшену якість зображення з бездоганними плавними рухами без розривів для неймовірно реалістичних і захоплюючих ігрових відчуттів. Більш того, ці дві необхідні ігрові технології бездоганно працюють з VESA DSC, забезпечуючи найвищу швидкість та чіткість зображення.

«Ми раді забезпечити сумісність з NVIDIAG-SYNC ® для нового монітора LG UltraGear. Геймери будуть вражені швидкістю відгуку й реалістичним зображенням, граючи у новітні комп’ютерні ігри з технологією трасування променів у реальному часі на базі технології GeForce», - сказав Каустубх Сангані, віце-президент і директор GeForce OEM у NVIDIA.

Більш того, новий UltraGear від LG - це ідеальне універсальне рішення для тих, хто любить стрімити ігрові сесії, завдяки великому екрану з роздільною здатністю 4К. Монітор також буде корисний творчим професіоналам, полегшуючи редагування зображень з високою роздільною здатністю та забезпечуючи використання декількох програм одночасно. Крім того, підтримка 10-бітної глибини кольору й апаратне калібрування забезпечують монітору точну передачу кольорів, необхідну для роботи з відео.

«Наш новий ігровий монітор забезпечує неперевершену продуктивність, на яку розраховують споживачі LG UltraGear», - сказав Джанг Ік-Хван, старший віце-президент та голова підрозділу IT-технологій компанії LG Electronics Business Solutions. «Ми продовжимо розширювати лінійку UltraGear, використовуючи нашу передову технологію IPS 1 мс (GTG), щоб підняти якість ігрового процесу на ще більш високий рівень».

27GN950 стане першим монітором LG UltraGear з новою емблемою у вигляді «крил», яка була розроблена спеціально з думкою про перемогу в іграх. Шанувальники можуть побачити новий LG UltraGear вже сьогодні на ключових ринках Європи, Північної Америки, Азії та інших регіонів. Щоб дізнатися ціну й точну дату появи моделі, уточнюйте інформацію у місцевих роздрібних магазинах.

В Україні модель 27GN950 з’явиться у вересні 2020.