У другій половині червня, тобто близько одного місяця тому, в продаж на території Китаю надійшов такий довгоочікуваний спортивний браслет Xiaomi Mi Band 5. На території України він з'явився в продажу за 1400 гривень, що значно дорожче офіційної ціни. Звичайно, це не є чимось новим для українських юзерів електроніки, але тепер новинку від китайців можна придбати значно дешевше.

Xiaomi Mi Band 5, gizchina
Xiaomi Mi Band 5, gizchina

Експерти виявили, що в деяких магазинах за новинку просять вже 1200 гривень, що на 200 гривень менше рекомендованої ціни.

Нагадаємо, що цей трекер має безліч датчиків і сенсорів для відстеження фізичної активності, кольоровий сенсорний 1,1-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 296 на 124 пікселів, модуль Bluetooth 5.0 LE з радіусом роботи до 50 метрів для підключення до смартфонів, а також акумуляторну батарею ємністю 125 мАч, і цього обсягу батареї вистачає на 2 тижні безперервного носіння в активному режимі. Браслет обзавівся величезною популярністю як у Китаї, так і в Україні, оскільки співвідношення ціни і функціоналу зробило свою справу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що в Китаї запустили перший зонд, який призначений для дослідження поверхні Марса. Правда, на орбіту червоної планети він долетить аж у лютому 2021 року, але скоротити відстань між Марсом і Землею не вийде.

Як повідомляв Знай.uа відома автомобільна компанія Bugatti представила новий електрокар. Правда, він призначений для дітей, але цінник відповідає звичайному автомобілю. Компанія повідомляє, що за новинку доведеться заплатити близько 30 тисяч євро, так що батькам доведеться розщедритися. За максимальну комплектацію доведеться заплатити близько 60 тисяч євро.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple щорічно влаштовує конкурс на кращі фото, зняті за допомогою iPhone. Звичайно ж, серед фотографів є і профі, а смартфони яблучної корпорації допомагають робити дійсно гарні фото. Всі фото-переможці можна подивитися за цим посиланням.