У Китаї з'явилося драматичне відео з камер, що показує, як три людини рятуються від вогню, після того як мінівен перекинувся на шосе.

ДТП з фургоном, скріншот відео

Відео було знято в районі муніципалітету Чунцін на південному заході Китаю і показує момент, коли фургон перекинувся на бік і ковзав кілька метрів по асфальту. Важко пояснити, що саме спричинило аварію, але, схоже, один із задніх гальм, можливо, заблокувався, що призвело до розвороту фургона.

Після падіння автомобіль загоряється.

Один з пасажирів виходить через пасажирські двері, а очевидний вибиває лобове скло, щоб врятувати інших людей, які знаходилися в авто.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Повідомляється, що водій мікроавтобуса отримав подряпини від розбитого скла, але не постраждав. Двоє інших усередині, схоже, не отримали жодних травм.

Влада з'явилися на місці події приблизно через 14 хвилин після початку пожежі, але фургон вже не врятувати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Китаї запустили перший зонд, який призначений для дослідження поверхні Марса. Правда, на орбіту червоної планети він долетить аж у лютому 2021 року, але скоротити відстань між Марсом і Землею не вийде.

Як повідомляв Знай.uа відома автомобільна компанія Bugatti представила новий електрокар. Правда, він призначений для дітей, але цінник відповідає звичайному автомобілю. Компанія повідомляє, що за новинку доведеться заплатити близько 30 тисяч євро, так що батькам доведеться розщедритися. За максимальну комплектацію доведеться заплатити близько 60 тисяч євро.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple щорічно влаштовує конкурс на кращі фото, зняті за допомогою iPhone. Звичайно ж, серед фотографів є і профі, а смартфони яблучної корпорації допомагають робити дійсно гарні фото. Всі фото-переможці можна подивитися за цим посиланням.