Apple, можливо, була торговою маркою, яка є синонімом термінів “преміум” і “дорогою”, але останні зусилля компанії дещо змінили цю точку зору. Схоже, що з такими продуктами, як iPhone SE 2020 року і iPad 7, остання стратегія Apple полягає в наданні клієнтам недорогих пристроїв, і існує ймовірність того, що перший MacBook на базі ARM також буде приємний для вашого гаманця. Ходять чутки, що ціна на 13-дюймовий MacBook Pro складає всього лише 799 доларів.

З'явилися численні повідомлення про 12-дюймовому MacBook, працюючому під замовний мікросхемою Apple, в одному з яких мовиться, що кремній машини буде працювати на 12 ядрах, і очікується, що він з'явиться в кінці 2020 року. Користувач Twitter Komiya стверджує, що у нього немає точного інформація про ціни прямо зараз, але стверджує, що перший MacBook на базі ARM буде коштувати від 799 доларів, а 13-дюймовий MacBook Pro - від 1099 доларів.

MacBook Air, Фото з сайту iGuides
MacBook Air, Фото з сайту iGuides

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що флагманський смартфон LG V60 ThinQ провалив тест на якість зйомки. Експерти повідомляють, що камера смартфона на рівні флагманів 2018 року, що не дуже крутий показник для смартфона 2020 року. До того ж, компанія раніше говорила, що приділила камері особливу увагу.

Як повідомляв Знай.uа Instagram обвинуватили в стеженні за користувачами. Повідомляється, що в соцмережі стався збій, з-за якого система смартфона показувала, що камера смартфона включена під час перегляду фото у соцмережі. У компанії вже встигли виправдатися з цього приводу.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск після злому його аккаунта Twitter розповів, що йому нічого боятися, якщо хакери зіллють в мережу його листування. За словами глави Tesla, там немає “нічого такого”.