В базах даних корейських і китайських регуляторів були виявлені реєстраційні дані нової батареї, маркування якої (A2389) вказує на те, що вона належить пристрою Apple. Акумулятори з аналогічною маркуванням встановлені на iPhone, і новий акумулятор також явно зарезервований для якогось смартфона Apple. Ця модель може стати рекордсменом по ємності акумулятора. Це може бути iPhone 12 Pro Max.

Apple, фото: Pxhere
Apple, фото: Pxhere

вся справа в ємності акумулятора: у Apple ще не було акумулятора смартфона ємністю 4000 маг. Тут у нас акумулятор на 4380 маг. Такий акумулятор явно адресований найбільшою моделі в новій лінійці - iPhone 12 Pro Max. Щоправда, за іншими даними, в цій моделі буде використовуватися значно менша батарея A2466 ємністю 3687 маг. Враховуючи, що смартфон буде підтримувати 5G, було б більш логічно встановити акумулятор більшої ємності, але що Apple зробить у підсумку, все ще залишається питанням.

Акумулятор Apple, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, в якому можна ховати бездротові навушники. По суті, він здатний бути чохлом для них, і навіть заряджати в разі необхідності. Проте, за межі випробувального центру цей гаджет навряд чи вийде.

Як повідомляв Знай.uа політик із США назвав Маска лицеміром, так той виявився проти грошових виплат жителям США, хоча сам отримав від держави мільйони доларів для підтримки бізнесу.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 покажуть публіці вже дуже скоро. Інсайдери з'ясували, що презентація запланована аж на 8 вересня 2020 року.