Технічно все готово до офіційного випуску Sony PlayStation 5. Однак нам доведеться чекати кілька місяців до офіційного запуску. Це достатньо часу для нас, щоб отримати більше припущень щодо цього пристрою. Останній слух - PlayStation 5 може поставлятися зі знімною кришкою. Уявіть собі, якщо б ваша PS5 підтримувала знімні панелі корпусу, ви б витратили гроші на наступні аксесуари?

Кришка від PS5, gizchina

Нещодавно інсайдер поділився набором зображень, імовірно надійшли з заводу по збірці. Зображення показують, що панель кришки консолі PS5 буде легко демонтовано і замінена. Для тих гравців, яким не подобається стандартна “біла або чорна” колірна схема, це буде чудовою новиною.

Sony PlayStation 5, Sony
Sony PlayStation 5, Sony

Судячи з фото, покриття PS5 не фіксується з допомогою гвинтів, а якісь клини або гачки. Це говорить про те, що їх може бути легше зняти. Цей дизайн означає, що Sony може планувати продавати змінні оболонки. Також може статися так, що Sony хоче, щоб гравці легко знімали оболонку для перегляду внутрішній частині девайса.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, в якому можна ховати бездротові навушники. По суті, він здатний бути чохлом для них, і навіть заряджати в разі необхідності. Проте, за межі випробувального центру цей гаджет навряд чи вийде.

Як повідомляв Знай.иа політик із США назвав Маска лицеміром, так той виявився проти грошових виплат жителям США, хоча сам отримав від держави мільйони доларів для підтримки бізнесу.

Також Знай.иа повідомляв, що iPhone 12 покажуть публіці вже дуже скоро. Інсайдери з'ясували, що презентація запланована аж на 8 вересня 2020 року.