Новий витік виявив можливі ціни на нові iPhone 12 і iPhone 12 Pro, і вони, на жаль, дорожче, ніж попередні смартфони.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

У той час як у попередніх повідомленнях передбачалося, що iPhone 12 коштуватиме 649 доларів, нова витік від @komiya_kj в Twitter говорить про те, що 5,4-дюймовий iPhone 12 5G буде коштувати 699 доларів. Це буде та ж ціна, що і у 6,1-дюймового iPhone 11, але зі значно меншим дисплеєм.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

6,1-дюймовий iPhone 12 Max буде коштувати 799 доларів, що є досить великим стрибком в ціні. Гірше того, як iPhone 12, так і iPhone 12 Max, як кажуть, мають всього 64 ГБ пам'яті. Попередні чутки припускали, що Apple буде мати 128 ГБ в найдешевшої модифікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що перший MacBook від яблучної корпорації на власному чіпсеті порадує фанатів своєю ціною. Повідомляється, що за ноутбук попросять близько 750 доларів, що рекордно дешево для ноутбуків Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Koss подала в суд на Apple за використання патентів. Повідомляється, що в бездротових AirPods від Apple є технології іншій компанії, і вони порушують патент.

Також Знай.uа повідомляв, що консоль PlayStation 5 отримав знімну кришку. Це означає, що консоль можна буде кастомизировать за своїм бажанням. У теорії, це дозволить компанії підзаробити, а геймерам підлаштувати довгоочікувану консоль під себе.