Після декількох років в підвішеному стані, компанія Gionee повернувся на ринок смартфонів. Одна з перших китайських компаній, які зробили ставку на індійському ринку ще в 2014 році, тепер готова представити новий смартфон з масивної батареєю - ємністю 10 000 маг. Це найбільша батарея, що поставляється Gionee в смартфоні. Ми вже бачили кілька пристроїв з такою місткістю, наприклад, легендарний Oukitel K10000 Pro. Це другий смартфон від Gionee за останній час.

Gionee phone, gizchina

Можливо, він буде продовженням лінійки Marathon. Marathon M5 був представлений ще в 2015 році з батареєю ємністю 6020 маг. Останнім пристроєм був Marathon M2017, який поставлявся з ємністю 7000 маг. Тепер ми, ймовірно, бачимо відродження цієї лінійки з акумулятором 10 000 маг під капотом.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що перший MacBook від яблучної корпорації на власному чіпсеті порадує фанатів своєю ціною. Повідомляється, що за ноутбук попросять близько 750 доларів, що рекордно дешево для ноутбуків Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Koss подала в суд на Apple за використання патентів. Повідомляється, що в бездротових AirPods від Apple є технології іншій компанії, і вони порушують патент.

Також Знай.uа повідомляв, що консоль PlayStation 5 отримав знімну кришку. Це означає, що консоль можна буде кастомизировать за своїм бажанням. У теорії, це дозволить компанії підзаробити, а геймерам підлаштувати довгоочікувану консоль під себе.