Чоловікові у Флориді було пред'явлено звинувачення після того, як він нібито викрав урядову програму захисту від коронавіруса Paycheck і використовував гроші для покупки Lamborghini Huracan.

За даними Міністерства юстиції США, 29-річний Девід Т. Хайнс з Майамі подав різні шахрайські заявки на кредит, роблячи численні помилкові і вводять в оману заяви про витрати на оплату праці своїх компаній.

Lamborghini, carscoops

Фактично, замість того, щоб просити позики для покриття приблизно 200 000 доларів своїх щомісячних комерційних витрат, Хайнс подав чотири заявки через Bank of America, в яких потрібно було об'єднати щомісячні витрати в розмірі 4 мільйонів доларів для оплати праці 70 співробітників. Три з чотирьох представлених документів були затверджені, і незабаром уряд вніс перший з трьох запланованих депозитів на суму 3 984 557 дол. США на рахунок в банку Америки в Hines.

протягом декількох днів після отримання майже 4 мільйонів доларів, влади стверджують, що Hines придбала Lamborghini Huracan Evo 2020 року за 318,497 доларів. Він також перерахував 60 000 доларів людині, вказаним як “Мама”, витратив 4000 доларів на П'ятій Авеню Сакс, 8500 доларів у ювелірному бутіку Graff і ще 7000 доларів в готелі Setai в Майамі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що перший MacBook від яблучної корпорації на власному чіпсеті порадує фанатів своєю ціною. Повідомляється, що за ноутбук попросять близько 750 доларів, що рекордно дешево для ноутбуків Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Koss подала в суд на Apple за використання патентів. Повідомляється, що в бездротових AirPods від Apple є технології іншій компанії, і вони порушують патент.

Також Знай.uа повідомляв, що консоль PlayStation 5 отримав знімну кришку. Це означає, що консоль можна буде кастомизировать за своїм бажанням. У теорії, це дозволить компанії підзаробити, а геймерам підлаштувати довгоочікувану консоль під себе.