InterDigital, американська компанія, що займається дослідженнями і розробками в області мобільних і відео технологій, подала до суду на китайську Xiaomi на індійському ринку за те, що вона нібито копіювала їх запатентовану технологію. Компанія подала не одну, а дві патентні скарги на Xiaomi.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Одна скарга пов'язана з порушенням п'яти індійських патентів InterDigital на стільниковий зв'язок 3G і 4G, а інша - з порушенням трьох індійських патентів InterDigital H. 265 / HEVC.

Схоже, що юридичні дії вчиняються після багатьох років переговорів. У зв'язку з справою, поданим у Високий суд Делі, компанія домагається компенсаційних і каральних збитків за передбачуване порушення своїх індійських патентів.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Фірма також домагалася заборони з боку суду, щоб запобігти подальше порушення своїх патентів, якщо тільки Xiaomi не вирішить взяти ліцензію на справедливих, розумних і недискримінаційних умовах, встановлених судом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для передплатників PS Plus. Всі ці ігри будуть доступні протягом серпня, так що геймерам точно вистачить часу, щоб оцінити ці проекти.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony натякнула на вихід двох телевізорів власного виробництва. Повідомляється, що ці новинки відмінно підійдуть для гри на консолі PlayStation 5. Правда, якщо консоль і покажуть до кінця осені, то телевізори точно з'являться у продажу набагато раніше. Правда, цінники будуть по кишені далеко не всім, судячи з їх можливостями і характеристиками.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Brabus представила люксовий модифікацію для Mercedes-Benz GLB. Автомобіль отримав оновлений зовнішній вигляд, а також поліпшені характеристики двигуна. Повідомляється, що його можна як заниження, так і підняти дорожній просвіт. Правда, такі модифікації не з дешевих.