LG Display - один з найбільших світових виробників дисплеїв. Незважаючи на поточну ситуацію, компанія представила LSAB009, 163-дюймовий 4K мікро-світлодіодний телевізор на своєму веб-сайті Business Solutions.

LG LSAB009? LG

Згідно зі списком, в LG LSAB009 використовується мікро-світлодіодна панель COB (Chip-on-board) з роздільною здатністю 4K і розміром 163 дюйма. Він поставляється під серію LED Signage компанії для комерційного використання.

Крім того, LG стверджує, що цей дисплей забезпечує глибокі рівні чорного завдяки наднизької швидкості відображення.Також цей екран підтримує бездротову передачу даних і бездротову стиковку.

На жаль, у списку на офіційному сайті не вказана його ціна, так як це комерційний продукт. Компанії, які зацікавлені в інвестиціях в цей телевізор, повинні будуть безпосередньо запитати у LG ціну і доступність. Втім, про низькою ціною мріяти не варто - це не звичайний телевізор для дому. Подібні можуть стати в нагоді як аеропортах, так і цілих компаніях.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Аеропорт в Афінах, фото з відкритих джерел
Аеропорт в Афінах, фото з відкритих джерел

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для передплатників PS Plus. Всі ці ігри будуть доступні протягом серпня, так що геймерам точно вистачить часу, щоб оцінити ці проекти.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony натякнула на вихід двох телевізорів власного виробництва. Повідомляється, що ці новинки відмінно підійдуть для гри на консолі PlayStation 5. Правда, якщо консоль і покажуть до кінця осені, то телевізори точно з'являться у продажу набагато раніше. Правда, цінники будуть по кишені далеко не всім, судячи з їх можливостями і характеристиками.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Brabus представила люксовий модифікацію для Mercedes-Benz GLB. Автомобіль отримав оновлений зовнішній вигляд, а також поліпшені характеристики двигуна. Повідомляється, що його можна як заниження, так і підняти дорожній просвіт. Правда, такі модифікації не з дешевих.