На автомобільному ринку Сполучених Штатів Америки був представлений Land Cruiser 2021 від японської автомобілебудівної корпорації Toyota та спеціальне видання Heritage Edition.

Стандартний представлений позашляховик жодних значущих змін не має. Спецверсія ж буде випущена лише для північноамериканського ринку і дозволяє використовувати третій ряд сидінь. Крім цього, у Heritage Edition є два нових відтінку кузова — Magnetic Metallic Gray (сірий) і Classic Metallic Silver (сріблястий). А також Black Metallic (чорний), Blizzard Pearl (білий) в колірній гамі ексклюзивного позашляховика.

Land Cruiser Heritage Edition, фото: Дром
Land Cruiser Heritage Edition, фото: Дром

Про це повідомили на автопорталі avtodream.org

Відзнакою спеціального видання від класичної моделі можна назвати решітку радіатора з чорними елементами, логотипи Land Cruiser, виконані в вінтажному стилі, і бронзові 18-дюймові ковані диски німецької компанії BBS. Також можна помітити відсутність підніжок і нижніх молдингів кузова.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Це все той же 5,7-літровий 8-циліндровий двигун внутрішнього згоряння, що видає 386 кінських сил, восьмиступінчаста автоматична коробка передач і постійний повний привід.

Нагадаємо, чоловік витратив гроші для боротьби з коронавірусом на новеньку Lamborghini. За даними Міністерства юстиції США, 29-річний Девід Т. Хайнс з Майамі подав різні шахрайські заявки на кредит.

Як повідомляв "Знай.uа", стоковий 2020 C8 Corvette випробували на вуличній драг-гонці.

Знай.uа писав про мінівен, який злетів у повітря з-за невидимої сили.